onsdag 21 december 2011

Vårt underbara älskade kök

Igår var jag på ett litet möte hos Mattias på värmlandskök och så gick vi igenom de sista frågetecknen, så nu är köket klart för beställning. Köket har varit det mest självklara i bygget, vi har inte tvekat en sekund att välja det. Har lånat ett par bilder från värmlandsköks hemsida så att ni får se hur luckorna ser ut. Självklart med denna vackra krönlisten och sockerbitslisten.
 Vi har däremot valt att vända kryssen i vitrinen ett halv varv för att få dem som spröjsen på vårt hus. Det är klart värt de kronorna för att slippa att sitta och ångra sig senare. Och så har vi valt ett glas i vitrinen som påminner om kyrk glas, svårt att förklara men när köket är på plats så ska jag försöka att fota så ni ser hur det ser ut. Det är inte så räfflat som på bilden ovan.

Vår bänkskiva kommer att vara ljus creamfärgad, i beige/grå ton, även kaklet kommer att gå åt samma håll i färgen. Kommer att passa bra ihop med det vitkalkade ek golven i huset.
Vill inte få jätte skarpa kontraster utan vill ha ett lugn genom hela huset.

Som ni förstår så vill vi så gärna börja att måla, lägga golv, få kakel och klinkers uppsatt mm men det blir efter storhelgerna det händer lite mer. Det är klart att våra kära hantverkare & leverantörer behöver ha ett litet jul och nyårs uppehåll de med.

Passar på att visa er en bild av vårt parkett golv vi ska ha i huset visst är det snyggt, ljust och fräscht
Kommer också bli skillnad sen när man kan ta lite bilder och visa er, men som sagt jag lovar att det kommer framöver.

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!!
Kramar i massor //Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar