fredag 6 januari 2012

Färger & Tapeter

Härligt arbetet i huset flyter på och man får en härlig känsla i kroppen när man är där, ibland får man nypa sig i armen för att kunna förstå att detta är vårat vackra och underbara hus. Nästan all gipsning är klart i huset, bara en bit mellan kök/vardagsrum som skall på plats. Så på måndag kommer målaren och gör allt grundarbete i huset. Spacklar, slipar och grundmålar. Sen kommer vi själva att göra sista arbetet.
Igår så var jag & min älskade make iväg och tittade på färg & tapeter. Det finns en hel djungel med färger & mönster så det är bara att välja och vraka. Skönt tycker jag att det finns nått för allas smaker. Ger er ett litet smakprov på ett par tapeter som vi förmodligen kommer att sätta upp i vår villa.


Alla är vita & cream färgade med lite skimmer i, vill ha lite diskreta tapeter, och dessa syns bara i vissa ljus och beroende på vart man står eller sitter.  Dessa tapeter kommer från ECO & från kollektionen som heter "White"

Nu ska familjen göra sig redo för att åka bort till huset en stund, städa upp små skräp på tomten och sätta de sista smygarna vi kan i huset.
Önskar er en trevlig helg kramar// ThereseInga kommentarer:

Skicka en kommentar