onsdag 29 februari 2012

14 dagar kvar av byggtiden

Skönt tre rum och hallen i samma ände på huset är färdigmålat, lite mörka bilder då jag fotat med min iphone i ett halvmörkt hus.


Idag ska även Jimmys Kakel sätta kakel och klinkers i stora badrummet, det känns spännande. Så hoppas att jag kan bjuda er på en liten roligare bild än denna i kväll, en firma jag kan rekomendera till er som går i byggnadstakar i karlstad med omnejd. Snabba, duktiga och framförallt trevliga.


Idag är det bara 14 dagar kvar av byggtiden, tyckte i december att det hände inget men nu minsan är det brottom med det mesta. Idag ska vardagsrum/kök och entré hallen målas, sen har vi klädkammare, vårt sovrum & tvättstugan kvar sen är äntligen målningen klar. I helgen så ska min man och syrrans sambo lägga klart parketten i resten av huset, ska bli skönt när det är gjort. Listningen skall även vi göra men det tar vi när vi hinner. 15:e mars så ska allt vara klart inför slutbesiktning.
Kram Therese

2 kommentarer:

 1. Måste vara kul nu när det "bara" är ytskikten kvar och allt underarbete är färdigt. Som du skriver så ser man ju verkligen att det börjar hända något när kakel, golv, färg, tapeter mm kommer på plats. Lite nyfiken är jag på badrummet. Visst var det väl där ni skulle ha det snygga kaklet med snirklar eller blommor ton i ton?

  Ett litet tips slutligen. Försök hinna med listerna innan ni flyttar in. Annars är risken stor att man sjunker ner i sin favoritfåtölj och tittar surt på det som fattas. Även till jul och påsk nästa år ;)

  /Cecilia

  SvaraRadera
 2. Håller med ovanstånde - sätt listerna NU! Vi var utan lister på vår övervåning i tio år och satte dem i somras inför försäljning av huset. Det är så lätt att "det funkar ju utan lister" men huset är inte klart förrän de sitter där.
  /Tova

  SvaraRadera