onsdag 15 februari 2012

29 dagar kvar till inflyttning!

Äntligen så är målarna på gång och det händer lite igen. Synd bara att man ska behöva bli arg och lessen innan de får tummen ur och inser att de inte kan slösa bort denna dyrbara tid som är kvar. Vi har en massa saker som vi själva ska göra i huset, och så väntar andra hantverkare att kunna gå in och göra sin del så man känner sig lite smått stressad just nu men det löser sig 29 dagar kvar till inflyttning....

Igår köpte jag lite nytt porslin från söta Sandra i hennes fina butik Interiörboden kommer passa så fint i köket.Köpte 8 mat tallrikar, 8 djupa tallrikar & 8 asietter att börja med skall ha minst 12 av varje så ska kompletera med mer framöver, även med andra delar. Det dröjer nog inte förräns jag gör ett nytt besök och köper resterande delar, väntar bara på att lönen skall trilla in på kontot :)


I morgon skall vi möta upp vår kakelsättare vid huset och göra göra upp en dag som han ska börja med badrummet. Och köket har vi inte kunnat sätta på plats ännu men vi har sagt måndag ev. så nu hoppas vi på det. Nu ska vi ge oss iväg ut här hemma & få lite jobb gjort med vår firma.

Önskar er alla en riktigt trevlig vecka kram //Therese


3 kommentarer:

 1. Hej jag undrar vart du har köpt dom gröna tallrikarna och djuptallrikarna . ?? Mvh Elenor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit i texten vart mitt porslin är inköpt, har dock inga gröna tallrikar bara vita. Vilka gröna menar du?
   Kram

   Radera