onsdag 8 februari 2012

Tvättstuge planer

God morgon alla fina läsare, här sitter jag och dricker en stor kopp kaffe och ritar på hur vi skulle kunna placera skåpen & lådorna till tvättstugan jag skall beställa från värmlandskök, självklart kör vi från samma leverantör då servicen och deras bemötande är toppen. Kan starkt rekomendera dom om ni går i köks tankar.

Valet av luckorna är redan klart vill ni se?
Vi kommer självklart att välja det vita, men visar er även en bild på det svarta då mönstret syns bättre på bild. Vi skall ha de flesta luckorna släta och några med mönster på, så att det blir lite liv där inne.
Risken är stor att det blir ett rörigt intryck om man väljer för mycket av det mönstrade.
Mönstret på luckorna passar perfekt ihop med barock mönstren som återkommer på kaklet i badrummen och på mina speglar jag har. Det gäller att hitta en tråd och bygga på efter den. Jag gillar när man har en röd tråd som löper genom ett helt hus. Men ibland kan det vara svårt att hitta den men man får ge det lite tid och tänka igenom sina val så brukar det bli bra.

Nu är det dax att snöra på sig skorna och ge sig ut på den dagliga morgon promenaden.
Kramar Therese

3 kommentarer:

 1. Häftiga luckor! Får man fråga vart ni inhandlat dom? :)

  Första gången jag kikar in på din blogg och nu ska jag ta mig lite tid att kika runt :)

  Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cecilia kul att du gillade luckorna :D
   Vi köper alla våra skåp genom Värmlandskök, länk in till deras butik finns på vänster sida här på min blogg. Märket på luckorna är från deras leverantör http://www.norddesign.se/ på deras himsida finns mycket fint.
   Hoppas att du blev nöjd med svaret Mvh Therese

   Radera